Extatikus, életigenlő diszkóhimnusszal jelentkezett Zséda, amit a ’80-as évek legendás táncos filmjei ihlettek.
Nézzétek meg a csodálatos táncokkal fűszerezett klipet itt és amennyiben nektek is tetszik a dal, szavazzatok rá a Lépés Magyar Top 20-as slágerlistánkon!

Zséda - Életben maradni

"Még az elmúlt év végén született meg az „Életben maradni", ami mindazokról szól, akik egy olyan csodás, szenvedéllyel teli, mégis könnyen darabokra hulló hivatást választottak magunknak, mint a tánc, és persze az előadóművészet bármely formája” - mesélte a többszörös Fonogram- és EMeRTon-díjas énekesnő.

A dalhoz tervezett nagyszabású, táncos tömegjelenetekkel teli forgatást a koronavírus miatt le kellett mondani.

„Közbelépett az élet, és kiderült, minden milyen törékeny körülöttünk. Újra olvasva a sorokat azok egészen más értelmet nyertek. Új küldetése lett a dalnak!”

„A kiszolgáltatottság, a bizonytalanság most minden eddiginél nagyobb az előadóművészek életében. Nem tudhatjuk mikor állhatunk újra színpadra, sokan nem tudják, hogyan tovább. Mégis, ha megnézitek a leforgatott képeket, látni fogjátok, minden mozdulatukban benne van az egész életük, erő, fegyelem, kitartás, álmok, sikerek, és kudarcok. Ezt az erőt, hitet szeretném most átadni mindazoknak, akik megnézik, meghallgatják a dalt. Hiszem, hogy együtt, kitartással, és némi jókedvvel, túl leszünk ezen a megpróbáltatáson is” - tette hozzá Zséda.

Az újdonsághoz forgott rendhagyó videót Galler András "Indián" rendezte.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner