"Nincs lehetetlen" címmel megjelent a Jetlag legújabb felvétele, mely második albumuk, az "Emlékbe" felvezető dala.
Nézd meg a "Nincs lehetetlen" című újdonság klipjét itt és amennyiben tetszik neked a felvétel, szavazz rá a Lépés Magyar Top 20-as slágerlistánkon!

Az újdonság és a hozzá készített videóklip egyfajta visszatekintés a szerző-frontember, Molnár Tamás számára, aki körülbelül 20 évvel ezelőtt, egy Metallica-koncert hatására döntött úgy, hogy zenész pályára lép.

A nem rég Petőfi Zenei Díjjal jutalmazott dalszerző elárulta, hogy az új track néhány részlete már két évvel ezelőtt megszületett, de ahogyan ez más dalokkal is előfordult már, a fiókban landolt. Egészen addig ott lapult, amíg az egyik szövegírói felkérés alkalmával újra elő nem került.

"Elkezdtem dolgozni rajta, és szinte magától állt össze az egész. Már az előadónál volt az előénekelt verzió, amikor rájöttem, hogy képtelen vagyok elengedni, annyira a sajátommá vált. Ráadásul tökéletesen illeszkedik az új lemezünk koncepciójába is" - mondja Tamás.

A videóklipet ezúttal is a Jetlag másik fele, a basszusgitáros Czoller Bence rendezte.

"Több ötletünk is volt: köztük grandiózus, a Földtől szó szerint elrugaszkodott is. Sokat gondolkodtunk, és végül úgy döntöttünk, sokkal személyesebbre vesszük a figurát, és olyan helyeken forgatunk, amelyekhez Tomit kölyökkori emlékek kötik. Ezzel tudjuk a leginkább illusztrálni a dal mondanivalóját" - árulta el Bence.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner