Több mint egy év szünet után új dallal jelentkezik a Paddy and the Rats.
Hallgasd meg a "Make A Change" című újdonságot itt!

"Make A Change" című új daluk egy egészen más zenei irányt és témaválasztást mutat, mint amit eddig megszokhattunk a srácoktól. "Ez a mi dalunk a Földünknek. Arról szól, hogy kis lépésekkel mindenki képes egymaga is változtatni a dolgokon.

A modern ember rettentő mértékben kizsákmányolja a Földet, ami szépen lassan élhetetlenné válik a számunkra. Ha mindenki csak egy kicsit figyelne jobban a környezetére, lemondana néhány rossz szokásból csinált dologról, nagy lépéseket tehetnénk egy mindenki számára élhetőbb világ felé" - mondja Paddy.

A cím nemcsak a globális változásról szól, hanem nagyon jól tükrözi a zenekar szárnybontogatását más műfajok, új, kreatív kihívások felé is. A csapat különböző stílusokkal kezdett kísérletezni, olyan dalokat írnak, amihez aktuálisan kedvük van: legyen az EDM, vagy akár metál. Ezért nem is terveznek most egy teljes új lemezt kiadni, hanem csak önálló dalokat megjelentetni 1-2 havonta. A srácok egy 5 hónapos pihenőből térnek vissza újra a színpadra, ahol a régi dalok mellett a legújabb felvételeket is meghallgathatja a közönség.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner