Az X-Faktor hetedik évadában kedvelte meg a közönség Gulyás Rolandot, aki különleges és férfias hangjával a harmadik helyig menetelt.
Nem rég megérkezett Roland legújabb dala a "Veled akarom" című, melyhez készített klipet is, amit itt nézhettek meg!

Gulyás Roland - Veled akarom

2018-ban A Dal színpadán is megmutatta tehetségét „Hypnotized” című számával, most pedig végre magyarul hallhatunk tőle egy új felvételt.

A Superstereóként jól ismert Laskai Viktorral és Tariska Szabolccsal alkották meg „Veled akarom” című új dalát, a szerelmes szerzeményhez pedig Roland forró videót is forgatott egy elbűvölő lány, Kovács Kitti társaságában.

A sportos énekes igyekezett a legjobb formában kamera elé állni, a reflektorfényben pedig teljesen elengedte magát, és felszabadultan táncolt partnerével.

„A nézők az életvidám és a komoly arcomat is láthatják a videóban. Remekül éreztem magam a forgatáson, sikerült teljesen átszellemülnöm.” – mesélte Roland, aki egy éve költözött Sátoraljaújhelyből Budapestre, hogy megvalósítsa álmait – „Folyamatosan képzem magam testileg-lelkileg, és nagyon élvezem, amit csinálok.”

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner