SuperStereo és Dé duó megint egy fülbemászó, slágergyanús tracket rakott össze.
Nézzétek meg az „Utolsó szelfi” klipet itt és amennyiben tetszik szavazzatok a dalra a Lépés Magyar Top 20-as toplistánkon!

SuperStereo feat. Dé - Utolsó szelfi

Elkészült a szakító himnusz: az ismert dj, SuperStereo és a jellegzetes hangú Dé olyan remek zenei kémiát éreztek, hogy a tavaly nyáron megjelent „Vakvilág” című dal után három új szerzeményük is született, amelyek közül most az „Utolsó szelfi” debütált.

A srácok elárulták, sokat fejlődtek a közös munkák által és ez hallható lesz az új dalaikban.

„Az „Utolsó szelfi” egy elfáradt szerelmről szól, amiben nem maradt több pozitív érzés. Ezt a szövegben és a klipben is szerettük volna megjeleníteni. A videó helyszíne egy belvárosi épület, a sztoriban pedig bemutatjuk egy tönkrement kapcsolat fázisait. Persze a refrén szövegéhez igazodva központi szerepet kapott egy lift is…” – mesélte SuperStereo, azaz Laskai Viktor a modern imázsvideóról és a dalról.

„Ez egy izgalmas pop szám, amit tökéletes összhangban szerettünk volna elkészíteni, és szerintünk ez érezhető is rajta. Én a líraibb vonalat képviselem, így fogalmazódott meg bennem egy szakítós sláger, ráadásul mindketten éltünk már át olyan érzéseket, amelyek a dalban és a klipben is megjelennek.” – mondta Dé.

A srácoknak az elmúlt évekből több slágert is köszönhetünk, köztük a rádiókból kitörölhetetlen „Bent a neved” című tracket, amelyet már több mint 20 millióan láttak a YouTube-on.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner