A THA SHUDRAS ismét egy sokszínű tracket csúsztat bele mindenki tudatába.
Nézzétek meg az új "Vigasztal" című dal klipjét itt!

THA SHUDRAS - Vigasztal

A zenekar frontembere, azaz Trap kapitány szerint a dal értelmezése legalább annyira sokszínű, mint az ősz, amikor a klipet készítették. A gyorsan megjegyezhető szövegű és dallamú „Vigasztal” egy imidzsvideót kapott – a srácok nem szerették volna csak egyetlen történet szállal behatárolni a szerzemény témáját. 

„Korcsok Renátóval dolgoztunk, akárcsak a „Hívjál barátnak” című videónknál. Többször is átszerveztük a forgatást, először az eső miatt kellett majdnem minden helyszínt fedettre cserélni, másodszor technikai gondok merültek fel, később pedig annyira téli lett az időjárás, hogy muszáj volt újragondolni a ruháinkat. Hála a családias hangulatnak, minden akadályt jól vettünk. Sőt, olyan gyorsan végeztünk a forgatással, hogy még a nagymamámat is felköszöntöttem Szegeden, és a kedvenc hamburgerezőmben is ehettem félig lefolyt sminkben egy finomat.” – emlékezett vissza a forgatásra Trap kapitány. 

A „Vigasztal” című dal lett a zenekar december 7-ei Jate klubos koncertjének címadó slágere is, ezért forgattak Szegeden, a frontember szülővárosában. 

A csapat országosan a 2014-es X-Faktorban vált ismertté, ahol Tóth Gabi mentorálásával a verseny 5. legjobb produkciója lett. A fiúk azóta is olyan izgalmas dalokkal jelentkeztek, mint a tavaly megjelent „Play My Game”, vagy a szeptember vége óta egyre többet hallgatott „Hívjál barátnak” című trackjük. A karizmatikus énekes, aki beatboxerként és producerként is aktív, a teljes a hazai zenei szcénát bejárta már. Kollaborációinak száma szinte végtelen, alteregói – Molnár Tibor Attila, Trap kapitány, Freddie Shuman, FMaN – ugyanis lehetővé teszik, hogy minél több stílusban brillírozzon.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner