Őszinte, magával ragadó dallal jelentkezett a ByeAlex és a Slepp.
Nézzétek meg a Lombok videóját itt!

ByeAlex és a Slepp - Lombok - Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

A zenekar ezúttal egy mély mondanivalójú, lírai számmal lepte meg rajongóit. A „Lombok” című szerzemény egy az énekes-dalszerző számára fontos lánynak íródott, és őszinte üzenetet hordoz.

„Sötét lett és depresszív. De készen állok a fejlődésre…” – mondta Alex.

A dal balladisztikus, a népzenei motívumokat remekül vegyíti a modern elemekkel. A különleges szerzeményhez egy képi világában is gyönyörű videóklip készült, amit a híres-hírhedt Miki357 rendezett.

ByeAlex hat éve robbant be a köztudatba „Kedvesem” című dalával, amivel méltón képviselte Magyarországot a 2013-as Euróvíziós Dalfesztiválon. Azóta folyamatosan ontja magából a slágereket, a produkcióhoz közkedvelt trackek köthetők, mint a  már a YouTube-on 20 milliós megtekintésnél járó „Még mindig…”, vagy a Lábas Viki közreműködésével készült „Menned kéne”.

2016-ban Alex megalapította második együttesét Senkise névvel - a zenekarnak olyan nagyszerű megjelenéseket köszönhetünk mint a Hiro-val közös „korskorskors”.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner