Csinos hölgyek, apró bikinik, forró hangulat, medencés buli, táncoló dinoszauruszok – Curtis új klipjében minden van, ami borzolja a kedélyeket!
Nézzétek meg a rapper újdonságát itt!

Curtis - Ő lehet hibás

Az „Ő lehet hibás” az elsőtől az utolsó soráig Curtis-dal, mind a fülbemászó refrén, mind pedig az ütős verzék garantálják, hogy a rajongók azt kapják, amit imádnak.

„Régóta szerettem volna egy vidám, bulizós dalt, és ez most meg is született.” – mesélte Curtis. „Remek hangulatban telt a klipforgatás, és bár munkának indult, hatalmas parti kerekedett belőle. A videóban látszik is, hogy mindenki nagyon felszabadult volt, és tényleg jól érezte magát.”

A mindig a talpára eső Curtis fantasztikus dalokkal jelentkezett az idei évben - olyan slágerekkel rukkolt elő, mint a YouTube-on már 5,5 millió megtekintésnél járó „Lehetne újra február”, vagy a szintén hatalmas sikert arató „Nem maradok padlón”, amit már több, mint 3 millióan láttak a videómegosztó portálon.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner