Fantasztikus videóval rukkolt elő a budapesti alternatív pop-rock banda. Az AŽUR most a „Titkod vagyok én” című dalt vitte vászonra.
Nézzétek meg a különleges animációs kisfilmet itt!

AŽUR - Titkod vagyok én

Az érzelmekre és a hangulatokra építő, az album címadó dalához készült videóklip egy mesevilágba repít, amelyben a bensőséges üzenet varázslatos animáción keresztül jut el a nézőhöz.

„A szöveg 3 évvel ezelőtt a legjobb barátomnál, Chrisnél született meg. Ő szakdolgozatot írt, én pedig ezt a dalt. Mindenkinek vannak titkai és nem csak egymás elől rejtünk el dolgokat, hanem sokszor magunkhoz sem vagyunk őszinték. Ez a dal számomra egy vallomás, amit sosem mondhattam ki annak, aki a szöveg születésekor épp nagy hatással volt rám. Egy be nem teljesült és egyben titkos szerelemről szól ez a szám.” – emlékezett vissza az énekesnő, Baka Rebeka.

A szöveg és a zene könnyedén talált egymásra, mesélte Bakos Zita, billentyűs. „Volt egy zongoratémám, ami már régóta kereste a helyét. Megmutattam Rebekának, aki gyönyörű szöveget írt hozzá. A producerünk, Kirschner Péter (Bródy János, Sziámi AndFriends) tanácsolta, hogy foglalkozzunk vele, mert a szerzemény egy zenekarral tudna igazán kiteljesedni, végül pedig annyira megszerettük, hogy ez lett az első lemezünk címadó dala is.”

A dalhoz egy mesebeli és varázslatos animációs videóklip készült, amit a MOME grafika alapszakos hallgatója, Veress Nikoletta alkotott meg.

Az AŽUR 2016-ban alakult és máris megnyerte az Öröm a zene tehetségkutató versenyt, fellépett a VOLT Fesztiválon, a Szigeten, és számos fesztiválon, de játszott már az Akvárium Nagyhallban a Bagossy Brothers előtt, valamint 2 éve járja az ország klubjait többek között a Lóci Játszikkal, és a Müller Péter Sziámi & Friends-zel. Tavaly év végén jelent meg a „Titkod vagyok én” című debütáló lemez, amelynek dalai a szerelem, a család és a barátok közötti viszonyokra építenek.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner