„Mert itt van Amerika, álomszép” – idézhetnénk pont Majka korábbi dalából az új klipjét nézve, ugyanis a rapper Essemmel közösen olyan videót forgatott, ami simán elmenne egy hollywoodi akciófilmnek is!
Nézzétek meg a zseniális videóklipet – ami konkrétan felrobbantotta az internetet – itt!

Majka x Essemm Új közös dala

A gengszteres videót maga Majka rendezte, és minden eddiginél izgalmasabbra sikerült. A „Hidegvérrel” című szerzemény ütős rapsorai között hallható Kollányi Zsuzsi hangja is, sőt, az énekesnő a klipben is helyet kapott, ráadásul nem akármilyen szerepben. Pénz kötegek, fegyverek, harc, csinos nők, vastag láncok, verdák, kemény pasik – mi más kellhet még egy klasszikus akciósztorihoz? A „Hidegvérrel” ráadásul nem csak vizuálisan erős, de olyan dallamtapadást okoz, hogy mindenki ezt fogja dúdolni, ha meghallgatja.

Majka, azaz Majoros Péter Magyarország egyik legnagyobb sztárja. A sokak által „ózdi fenegyerekként” emlegetett műsorvezető a hazai rapszcéna meghatározó alakja is egyben. Első lemeze 2003-ban jelent meg „Az ózdí hős” címmel, ami hatalmas sikert aratott és rövid időn belül aranylemez is lett.

A rapperhez mára már olyan legendás slágerek köthetők, mint a YouTube-on 62 millió megtekintésnél járó, Curtissel és BLR-rel közös „Belehalok”, vagy a nagysikerű, 42 milliós nézettségű „Mindenki táncol /90/”.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner