Belevaló rockos ütemek, fülbemászó dallam és zseniális gitárjáték - ezek jellemzik a The Sign legújabb felvételét.
Megérkezett a „Rabmadár”!
Nézzétek meg a klipet itt!

The Sign - Rabmadár

A pimaszul fiatal zenészekből álló miskolci zenekar áprilisban jelentette meg „Többet mond itt minden rólad” című bemutatkozó albumát, amelyről most belevaló oldalát mutatja meg a közönségnek. Az új felvétel mind zenei, mind képi világát tekintve kicsit eltér a banda előző megjelenéseitől, és a srácok rockosabb arcát helyezi előtérbe.

„Különösen boldog vagyok, mert Green Day és AC/DC dalokon nőttem fel és tanultam meg gitározni. Ezzel a dallal és klippel azt a világot akartuk feleleveníteni. A „Rabmadár” egy ízig-vérig autentikus rock dal, ami a szabadságról szól.” – mesélte Czinke Máté, a zenekar frontembere.

A számhoz egy zúzós klip is készült, amit a zenekar dobosa, Kollár Ábel rendezett.

„Rengeteg ötletünk volt a klippel kapcsolatban – de elsősorban a dal hangulatát és energiáját szerettük volna benne átadni.” – mesélte Ábel. „Nagyon örülök, hogy meg tudjuk mutatni egy kicsit más arcunkat is.” – tette hozzá.

A korongon olyan zseniális trackek kaptak még helyet a „Rabmadár” mellett, mint az „Igazán”, a „Királylány”, vagy az „Ő”, ami a Dal 2019-ben is osztatlan sikert aratott.

A srácok hobbi garázsbandából rövid idő alatt díjnyertes és folyamatosan koncertező formációvá nőtték ki magukat. Profizmusuk mellett szerethető karakterükkel is azonnal a közönség szívébe lopták magukat.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner