Asharti Szabó Andrea nevét elsősorban a komolyzene-kedvelők, valamint az énekterápia és az intuitív improvizációs, meditációs dalok iránt érdeklődők ismerik.
A játék kedvéért most az énekesnő kirándult egyet a könnyűzene világába és már is 2 dallal örvendezteti meg a hallgatókat.
Íme a "Szülinapi dal", melybe itt tudsz belehallgatni!

A ma már leginkább operát és igényes világzenét előadó művész a játék kedvéért kirándult most a könnyűzene világába. A "Szülinapi dal" ötlete eredetileg egy mese kapcsán vetődött fel, amihez a szerzők zenét készítettek. Szerettek volna egy igazán cuki, éneklős, gyerekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek szóló szülinapi dalt készíteni.

A "Repül az élet" című dal azoknak ad biztatást, akik éppen kicsit maguk alatt vannak, vagy egyszerűen csak egy pörgős, vidám, könnyű dalra vágynak, netalán dalolászni van kedvük. Szól ugyanakkor a barátoknak is, akik tudják, egymásra mindig számíthatnak.
Amennyiben megtetszett a "Repül az élet" című felvétel, szavazz rá oldalunk Lépés Magyar Top 20 menüpontja által és segítsd Andreát a felvétele minél előrébb kerülésében listánkon!

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner