Megjelent A Dal 2019-es mezőnyében feltűnt Diana első videóklipje, mely a versenyben is elhangzott "Little Bird" című felvételhez készült.
Nézd meg a videóklipet itt!

A 30 éves énekesnő karrierje nem a szokványos módon indult, hiszen először férjhez ment, családot alapított, és két kislánya születése után kezdett énekelni. Első dalával - melyet Rakonczai Viktor szerzett - életében először a Duna TV élő műsorában lépett fel. "A szerzemény hangulata kicsit borongós, ugyanakkor reményt is nyújt. Az ember embertől való elidegenedéséről szól. Arra buzdít, hogy nyissunk egymás fele, ne féljünk kimutatni az érzéseinket, tegyük meg mi az első lépést, mindezt pedig szeretettel és jóindulattal, empátiával tegyük. Az első gondolatom az volt, hogy ehhez a dalhoz egy fekete-fehér képi világot képzelek el. Olyasmit szerettünk volna, ami a dal hangulatát tükrözi. Galler András Indián és a stábtagok profizmusának köszönhetően nagyon gördülékenyen és jó hangulatban telt a forgatás" - nyilatkozta az énekesnő. Diana 2019-es tervei közé tartozik egy saját koncertműsor kialakítása, többek között a YouTube-csatornáján már hallható coverekből, valamint a készülő saját dalokból.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner