Nem csak a húszéveseké a világ - vagy mégis? Spigiboy és Strong R. szerint igen, hisz legújabb dalukkal is épp ezt a korosztályt vették célba.
Nézd meg a dalhoz készült videóklipet!

Spigiboy programozó-matematikus szakon végzett az ELTE-n, jelenleg Vácrátót polgármestere, de a zene világa már diákként beszippantotta, és azóta sem engedi el. Az ismert DJ a '90-es évek végén már saját dalokkal jelentkezett: 1998-ban jelent meg "Sound" című felvétele a Hungarian House Only 2. korongon, 2002-ben a "Back On The Street" a Budapest Parádé egyik dala lett, 2003-ban Erős Attilával készített közös CD-t, akivel 2005-ben elnyerte a VIVA Comet "legjobb DJ" kategória díját. Spigiboy a 2019-es évet "First Beat" című legújabb dalával nyitotta, melyet a fiatal hazai DJ-generáció egyik legtehetségesebb DJ/producere, Strong R. - azaz Erős Roland - közreműködésével készítette el. A két lemezlovas véleménye hasonló a zenélésről: nem elég, ha a DJ-k csak remixeket készítenek, saját saját produkciók és szerzemények kellenek ahhoz, hogy az emberek megismerjék és elismerjék őket.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner