A páros egy fantasztikus feldolgozással repít vissza a kétezres évekbe, és nem is akármelyik dalt hozta vissza az éterbe.
Hallgassátok meg a dalt itt!

Goldhand x Goldsound – Altass el

A vadonatúj single egy remekbe szabott remake formájában látott napvilágot, amely Mester Tamás gigaslágerét bújtatja új köntösbe. „Fiatalkorunk egyik meghatározó dala volt az „Altass el”, mind a tartalma, mind pedig a szerzője, Mester Tamás miatt, aki a pop ellenére igen mély tartalmú zenéket írt. Megtiszteltetés volt számunkra, hogy engedélyezte nekünk az átdolgozást, ami kihívás volt az igen magas elvárások miatt. A track tökéletesen passzol a mai, trendi zenei világba.”- árulta el a dj/producer Goldhand, azaz Klujber Imre. Az aranyat érő kollaboráció tagjai többször bizonyították, hogy remek érzékkel találják meg a közönség igényeit, és ebben ezúttal sem kell csalódnunk. Az „Altass el" egy igazán igényes darab, catchy dance illetve house elemekkel és persze felemelő vokálszekcióival, amely mellől természetesen nem hiányozhatnak a magával ragadó piano és gitár akkordok sem. A két rutinos dj / dalszerző korábbi kiadványai több milliós kattintást értek már el, fellépéseik pedig tömegeket mozgatnak.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner