A „Vakvilág” és a „Bent a neved” kirobbanó sikere után itt a legújabb slágervárományos, a „Vonzás”.
A „Vonzás” című dalhoz készült hivatalos lyric videót itt nézhetitek meg és amennyiben ha tetszik a dal, szavazhattok rá a Lépés Magyar Top 20-as listánkon!

SuperStereo és Benji közös dala

Az új Superstereo dalban Laskai Viktor ezúttal az X-faktor egykori felfedezettjével dolgozott össze. Fantasztikus kollaborációval jelentkezik a tízéves produceri jubileumát ünneplő Superstereo. Laskai Viktor most Benjivel közösen készített egy fülbemászó számot, amely nem csak nevében vonzás. „A dallam egy téli napon pattant ki a fejemből, a szövegíró ötleteivel pedig teljes lett, de még kerestük hozzá a hangot. Mindketten egy karakteres, mélyebb vokált képzeltünk el, így megkérdeztük a kiemelkedően tehetséges Benjit, aki elsőre igent mondott.” Az új szám megszületésében Viktor alkotótársa Tariska Szabolcs volt, aki Péterfy Borinak, Zsédának, Dallos Boginak és a Magashegyi Undergroundnak is írt már telitalálat dalszövegeket. Laskai Viktor, vagyis SuperStereo rendszerint szintén igazi sztárparádét vonultat fel kollaborációiban – dolgozott már például Kollányi Zsuzsival, Dér Henivel és a Punnany Massifból ismert Meszes Balázzsal is.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner