Közel egy év kihagyás után ismét önálló dallal jelentkezik a zenész.
A mély gondolatok ellenére nagyon modern, vagány és rádióbarát dalt – természetesen a videóval együtt – itt ismerhetitek meg!

Varga Viktor új dala!

Itt a „Noé”, amely nem csak címében utal a bibliai történetre. Egy különleges dalon és egy rendhagyó videóklipen keresztül leshetünk be Varga Viktor érzelmeibe. A polgárpukkasztó énekes-dalszerző hamarosan megjelenő „Mi” című lemezéről mutat be egy vadonatúj felvételt, amellyel Cinthya Dictatorral való, tavaly véget ért kapcsolatuk előtt is tiszteleg. „A döntés nehézségét tárgyalja ez a szerzemény, az utolsó pillanatokban, az „Özönvíz” előtt. A tehetetlenség súlya és az érzelmi károk duettje. A dalt leginkább a szenvedés és az összetartás kettőssége jellemzi, amit a közösen megélt bajok és a szeretet fognak szorosan egybe.” – mondta Varga Viktor. A klip egyedisége, hogy animációs formában épül a dalszövegre, így erősít rá a tartalmára. „A vizuál során arra törekedtem, hogy megmutassam, min megy keresztül egy szerelmespár. A bárka, a számkivetettség, a hánykolódás, a remény elérhetetlensége, ezek mind-mind azt a fázist mutatják be, amikor az ember magatehetetlenül sodródik az érzelmek viharában.” – tette hozzá az énekes. A rendező, az operatőr és a vágó egy személyben a tehetséges Szabó Attila, vagyis ATALOGY volt, aki a klip utómunkáján hónapokig dolgozott. A Noé zeneszerzője és szövegírója egyaránt Varga Viktor, a producer pedig az általunk is protezsált, 21 éves Fehér Holló, akit a The Middletons-ból, a The Palace-ból és Miskovits Marci produkcióiból is ismerhettek már.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner