Nánássy Tibor az Apollo 23 volt énekese, sokat dolgozik mostanában, hogy újra építse a zenei karrierjét, ennek a munkának az eredménye ez a dal is. Nézzétek meg a felvétel klipjét itt:

A dal arról szól, hogy vannak olyanok akiknek nagyon nehéz sorsuk van, valakinek pedig könnyebb. Lehetne úgyis mondani, hogy nem ugyanott van a rajt vonal. És a Miért c. ezzel kapcsolatban fogalmaz meg kérdéseket.  Tibor ezen a projekten elég fiatal csapattal dolgozott együtt. A zenét közösen csinálta meg Kovács Domonkossal (19), aki a dal szövegét írta, és a hangtechnikai munkálatokat csinálta. A videoklipet pedig Urso Leonardo (19) készítette, aki Angliában tanulja a szakma rejtelmeit. A klip a Deák téren, és a Fashion Street-en játszódik. A főszereplő séta közben belegondol a különböző emberek életébe/sorsába és ha tud segít. A szerzők bíznak benne, hogy minél több emberhez eljut ez a dal, és pozitív változásokat tudnak vele elérni.
Forrás.:
zene.hu

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner