Parádés párosításban Balla Eszter és Varga Viktor szolgáltatta az idei Valentin-napi film főcímdalát, a videóklipben pedig további részletek derülnek ki a február 14-én bemutatásra került Kölcsönlakásról.
Nézzétek meg a videót itt és ha tetszik a dal szavazzatok rá a Lépés Magyar Top 20-as slágerlistánkon!

Varga Viktor & Balla Eszter – Csalj meg (Kölcsönlakás Filmzene)

Geszti Péter szövegével és Rakonczai Viktor zenéjével Eszter és Viktor izgalmas duettje alapozza meg a hangulatot az év legszexibb vígjátékához. A dalban a két énekes tipikus példája annak, hogy az ellentétek kiegészítik egymást. A mindig formabontó, megzabolázhatatlan, öntörvényű Varga Viktor mellett Eszter megőrizte bájos, ártatlan, ugyanakkor huncut énjét, melyet egyébként a filmben is képvisel. Dobó Kata rögtön sztárparádéval indítja első saját rendezésű filmjét, hiszen a főszerepet olyan nagysikerű színészek játsszák, mint Haumann Máté, Klem Viktor, Martinovics Dorina, Balla Eszter, Oroszlán Szonja, Szabó Simon, Kiss Ramóna és Fehér Tibor, de még Ganxsta Zolee is feltűnik a vásznon.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner