Az elektronikus zene két ikonikus alakja, Shane 54 & Märklin készített remixet Zséda ősszel megjelent, "Fosszíliák" című slágeréhez.
Itt hallgathatjátok meg a klub- és rádióbarát tracket!

Zséda – Fosszíliák (Shane 54 & Märklin Remix)

Az új verzió lüktető basszussal, zúzós droppal és természetesen az énekesnő varázslatos hangjával éri el a 100%-os dance hatást. Az eredeti track az énekesnő hatodik, „Kémia” című nagylemezének egyik legszebb felvétele, amihez ősszel egy különleges, Super 8-as kamerával forgott videóklip is készült. Az album legnagyobb slágerei, mint az „Óceán” és az „Adj még levegőt!”, kirobbanó sikereket könyveltek el a YouTube-on és a rádiókban is, a szerelmes hangvételű „Eperhold”-ra pedig közel 1 milliószor kattintottak a videómegosztón. A jazz és blues világában is otthonosan mozgó Zséda szólókarrierje 2002-ben kezdődött, azonban a Cotton Club Singers tagjaként már ’94 óta része a hazai zenei vérkeringésnek. A szépséges énekesnő legutóbb a Budapest Dal 2018 pályázatra írt „Élj a napnak” című felvételével izzította be a hangjegyeket, olyan előadók társaságában, mint Frenreisz Károly, Horváth Charlie, Keresztes Ildikó vagy Caramel.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner