"Eddigi szerzeményeim közül számomra a legkedvesebb és legőszintébb dalom" - mondja Berkes Olivér "Világítótorony" című újdonságáról.
Hallgass bele!

Egy érzelmi mélypontból indul ki az eredeti, "Lighthouse" című angol verzió dalszövege, ám a "Világítótorony" motívum immár a biztonság és a sors jelképe. "Szeretném, ha ez a dal minél több embernek segítene átvészelni egy nehezebb időszakot. Ezért vannak a zenék végtére is. Orvosság a léleknek!" - meséli Olivér. A Dal 2019 színpadán is bemutatkozott felvétel Vígh Arnold hangszerelésével és Molnár Tamás magyar szövegével nyerte el végleges formáját. "Úgy érzem, hogy a zenei pályafutásom egyik mérföldköve ez a dal. Egyrészről ilyen mélységű dalt még nem énekeltem, másfelől pedig ez az első alkalom, amikor szóló előadóként léphettem fel A Dal színpadára. Az egészet megkoronázza, hogy a saját dalommal, dalszerzőként tettem mindezt és az eddigi legkedvesebb szerzeményemet adhatom elő."

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner