Ami 2018-nak a „Hol van az a lány”, az 2019-nek a „Vágyom rád”! Közel 20 év után egy vérpezsdítő feldolgozásban tér vissza a kétezres évek egyik legmeghatározóbb dala.
Nézzetek bele a videóba itt!

Romantic - Vágyom rád

Eredeti felállásban láthatjuk és hallhatjuk újra a roma folklórt és modern zenét vegyítő Romantic együttest. A formációt Gáspár Győző (Győzike) Kunovics Katinkával és Völgyi Zsuzsival vitte sikerre a kétezres évek elején. A „Vágyom rád” eredeti verziója a „Nap, Hold, Csillagok” című lemezen jelent meg 2001-ben. A dal most egy vadító kollaborációban tűnik fel újra, amelyben a rap és hip-hop elemekkel dolgozó Goore, valamint a reggaeton hazai „Hercege” működtek közre. Herceg Dávid igazi Youtube sztár, videóit rendszerint több millióan nézik meg. A kollaboráció sem áll távol tőle, dolgozott már Dér Henivel, Opitz Barbival és Curtis-szel is. A „Vágyom Rád” rapbetétjeit Goore, azaz Szolnoki Zoltán adja, aki már évek óta alkot a hip-hop világában. Az új hangszerelést pedig Patocska Olivér és Barabás Dávid, azaz az „OliverFromEarth” páros álmodta meg.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner