Rajongók, csajok és féktelen buli- egy ilyen klippel vezeti fel jubileumi albumát a hosszas hallgatás után visszatérő Kozso.
Nézzétek meg az új klipet!

Ámokfutók – Kitsit vad a lány

Kozso elárulta, hogy az egykor kirobbanó sikerű slágerének új változata egy külföldi nyaralás során született, hangulatában pedig egy pörgős, bulizós számot akart varázsolni. „Saját tapasztalatokból és érzésekből merítettem, így viszonylag gyorsan megszületett a feldolgozás, és nem kellett sokat töprengenem azon, hogy mit is foglaljon magába és milyen érzéseket adjon át. Imádom a szexi, gyönyörű csajokat, és ha valakit szeretnék, akkor semmi más nem számít, és senki nem állíthat meg, amíg meg nem kapom.” A dal a vágyakozásról és az igazi vagány csajokról szól, a videóklipből pedig az is kiderül, hogy milyen, amikor valakinek elcsavarják a fejét. A forgatás helyszínének kiválasztását hosszas keresgélés előzte meg, végül egy bezárt, budapesti diszkóra esett a választás, de nem csak a helyszín, hanem a szereplőgárda is különleges. „Szerettük volna a rajongókat is valamilyen módon bevonni, ezért meghirdettük az Ámokfutók hivatalos facebook oldalán a lehetőséget, hogy aki szeretne részt venni a forgatáson, jelentkezzen. Rengetegen éltek a lehetőséggel, a legszerencsésebb rajongók pedig szerepet is kaptak a videóban.” A legújabb szerzemény a 25 című albumon hallható, ami már elérhető a digitális zenemegosztókon, a CD pedig nem rég került a polcokra.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner