A legendás éneksnő, Csepregi Éva fiának vérében van a zene, és hosszú évek óta ő a „Neoton Sztárjai” formáció állandó dobosa.
Most pedig végre kilép a háttérből – ismerjétek meg Heatlie Dávid első saját szerzeményét, a "La Mama Hotel"-t!
A dalhoz készült klipet itt nézhetitek meg!

Heatlie Dávid – La Mama Hotel

A szám egy igazi pop-rock sláger, dallamos és könnyed, a szövege mindeközben ütős. A dalban Dávid az Y és Z generáció új társadalmi problémájáról, az úgynevezett „kapunyitási pánikról” énekel. "A refrének foglalkoznak ezzel a problémával, amit hívnak életeleji válságnak is, és az a lényege, hogy a fiatalok nem merik vagy akarják elkezdeni a felnőtt életet, nem akarnak felelősséget vállalni és feladni a gyermeki státusz kényelmét." – mondta Dávid. A verzékben az énekes a társadalmi okokkal folytatja, arról beszél, hogy a legtöbb fiatalnak a körülmények miatt esélye sincs a kitörésre, mert ehhez nem kapja meg a szükséges hátteret vagy tudást. A számhoz egy videóklip is készült, amelyben az alkotók a szövegre helyezik a hangsúlyt. "Egy egyszerű, letisztult anyagot szerettünk volna, ami nem viszi el a figyelmet a szöveges kontentről. Ugyanakkor arra törekedtünk, hogy a lyric videó háttere kapcsolódjon a témához."

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner