Nikita, a női lemezlovasok új generációs üdvöskéje, profi hiphoptáncosból váltott a DJ-pultra. A fiatal budapesti lány óriási tehetség, amit az is fémjelez, hogy 2017 szilveszteri fellépésén 3000 fős tömeg tombolt Indiában.
Nézd meg te is a videóklipet!

Fékezhetetlen stílusa lehengerli a hallgatóságot, igazi színpadra termett jelenség. 2018 őszén Szegeden lépett színpadra a világsztár Nervo-lányok előtt, és adta át a DJ-pultot az ausztrál sikercsapatnak. Első zenéje, az AK26 "Blöff" hivatalos remixe rakéta sebességgel terjedt a klubberek nagy kedvenceként, majd ezt követte a Lil G. x Nemazalány "Petőfi Sándor" remix. Mindkettő több százezres nézettséget ért el a YouTube-on. Ezután a BSW "Gucci", az AK26 "Number One", majd a 2018 FIFA Labdarúgó Világbajnokság hivatalos dalának sikervárományos remixei érkeztek meg. Az "Around The World" című újdonság, melyben Johnny K. Palmer énekel, a Music Fm-en debütált, a videóklip pedig az M2 Petőfi TV, a Sláger TV és a Music Channel műsorán mutatkozott be.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner