A kitörölhetetlenül fülbemászó „Légzés” a többszörös platinalemezes, MTV EMA, Comet- és Artisjus-díjas énekesnő első újdonsága a Fonogram-díjas „Érj hozzám” című nagylemeze óta.
Nézzétek meg új videóját!
Rúzsa Magdolna: Légzés

A felvételről, melynek a szerzője is maga Magdi, így nyilatkozott: „Egy könnyű, nyári hangulatot árasztó dalra vágytam, és szerintem nagyon „magdis” lett a „Légzés”. Arról az érzésről szól, amit minden ember keres. Ez egy szerelmes, de dübörgő dal, és nagyon várom, hogy a koncerteken együtt énekelhessem a közönséggel. A kedvenc sorom az, hogy „nekem minden porcikám veled egy ritmusra jár” – remélem, hogy mindenki átérzi majd ezt a fülledt, túlfűtött, mégis könnyed érzést, ha hallja a Légzést!” Magdi szóképekben gazdag szövegéhez a zenét Szakos Krisztiánnal együtt szerezte, akinek személyében valóságos zenei lelkitársára lelt. Közösen írt dalaik, mint az „Április”, az „Éden” és a „Jel” mind toplistás közönségkedvencek. Az új felvételhez készült egy gyönyörű videóklip is, ami az énekesnő eddigi egyik legszebb klipje lett. Helyszínként ezúttal Varró Zoltán sztárdesigner enteriörjei szolgáltak, melyeket a Gerbaud-ba építettek be, mesés hangulatot kölcsönözve az alkotásnak. A szemet gyönyörködtető videó minden képkocája akár egy festmény, amelyen Magdi szebbnél szebb ruhakölteményekben ragyog, miközben a táncospár szerelmes mozdulatai modern és csodás koreográfiával mutatják be, hogy milyen, amikor két test egy ritmusra jár. Magdi pályája 2006-os Megasztár győzelme óta töretlenül ível felfelé. Hegyeket megmozgató, különleges hangjával arénákat tölt meg és minden dala a toplisták élére tör. Sikerét tehetségének, ösztönösségének és tudatosságának tökéletes ötvözete adja: azonnal felismerhető karcos hangszíne, a zene és közönsége iránti szeretete és alázata, kitartó szorgalma, a megújulásra való törekvése, valamint energikus és átütő színpadi jelenléte egyaránt fontos szerepet játszanak abban, hogy Magdi az elsőszámú női előadó Magyarországon. Februári teltházas arénakoncertjeit több mint 20 ezer rajongó látta. Magdi energiái azonban kimeríthetetlenek, így július 28-án újra láthatjuk élőben a Budapest Parkban, ahol a „Légzés”-t is előadja majd.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner