Egy 9 éves dél-karolinai fiú közel 6000 dollárt, mintegy 1,7 millió forintot gyűjtött össze limonádé árusításból súlyos betegségben szenvedő kisöccsének.

Limonádé árusításból fizeti a 9 éves kisfiú kisöccse orvosi kezelését

A pénzre melyet szülei nem tudtak volna előteremteni, azért volt szükségük, hogy a pici kórházi kezelését finanszírozni tudják. Andrew Emery testvére és szülei iránti szeretete példaértékű. Jótékonysági akciójával segítette nehéz helyzetbe került családját. Kisöccse, Dylan ugyanis a ritka és súlyos Krabbe betegségben szenved, mely egy gyakran halálos kimenetelű születési rendellenesség. Az aggódó kilencéves, amikor megtudta, hogy kisöccse haldoklik azonnal felállította a limonádés standját és gőzerővel elkezdte árulni a hűsítő üdítőket az arra járóknak. Fiatal kora ellenére Emery átlátta a helyzet komolyságát, és azt mondta, hogy csak könnyíteni szeretne szülei terhein, melyet a kórházi kezelések finanszírozása okoz nekik, és amelyet nem tudnak előteremteni. – A kezeléseire fogom költeni ezt a pénzt, és veszek neki egy játékmacit is. Csak segíteni szeretnék Dylannek, hisz ő az én kisöcsém – mondta a 9 éves kisfiú, amikor megkérdezték tőle mihez kezd ezzel a sok pénzzel. Egy egyszerű kartonpapírra írta rá, hogy Dylan csapata, és ugyan ilyen pólóban is állt a pult mögé ahonnan el sem mozdult addíg, amíg össze nem szedte a sok ezer dollárt, melyre szüleinek szüksége volt. Hihetetlen, de múlt szombaton mindössze két óra alatt 5860 dollárt gyűjtött össze limonádé árusításból, amit hozzácsapott az előző napi bevételéhez, amely 1300 dollár volt. Ezenfelül a GoFundMe oldalon is gyűjtést szerveztek a picinek, ahol további 5600 dollárral támogatták az emberek a családot ebben a nehéz helyzetben. A szülők, – akik eddig azon aggódtak, hogy honnan teremtik elő majd ezt a rengeteg pénzt – most abban bíznak, hogy ez az összeg elég lesz ahhoz, hogy legkisebbik gyermekük megkapja az esélyt a felépülésre – írja a Daily Mail.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner