Nyári bombadallal jelentkezett Laskai Viktor, művésznevén SuperStereo.
"Az Igazi Te voltál" című újdonságát, melyben Kollányi Zsuzsi működik közre hallgatóink is nagyon szeretik.
Ez abban is megmutatkozik, hogy a dal már 2 hete vezeti a Lépés Magyar Top 20-asslágerlistánkat!
Hallgasd meg itt te is:
SuperStereo feat. Kollányi Zsuzsi - Az igazi te voltál

“Az igazi te voltál” című szakítós partytrack a karcos hangú Kollányi Zsuzsi együttműködésével valósult meg, és dallamos refrénjével már első hallásra belopta magát a szívünkbe.
SuperStereo már 2008 óta foglalkozik elektronikus zenével, neki köszönhetjük többet között a “Bent a neved” című hatalmas rádióslágert, ami a YouTube-on közel 18 milliós nézettséget generált mindezidáig. Kollányi Zsuzsi eddigi legnagyobb sikere a “Valahonnan”, amit Lotfi Begivel és Majkával közösen készített. A dalhoz készült videó 2017-ben elnyerte a legjobb klipnek járó Comet gömböt, Zsuzsit pedig idén az év énekesnőjének választották a GLAMOUR Women of the Year díjátadóján.  A SuperStereóval közös vadonatúj track dallamos hangzásvilága teret ad Zsuzsi egyedi hangjának és stílusának. “Érdekelt a Zsuzsival való munka, mivel rendkívül tehetséges énekesnőnek és karakteres személyiségnek tartom. Szerencsénkre kiváló csapat jött össze, a dalt a Kelemen Kabátban formációból ismert Horváth Boldizsárral közösen írtuk, a GrafPictures stábja pedig tökéletesen valósította meg vizuális elképzeléseinket, és sikerült a szerelmi vágyakozást egy teljesen más aspektusból szemléltetni.” - nyilatkozott Viktor a felvétel születéséről. A könnyed elektro drop hozza azt a 80-as évek feelinget, amire a poénos, retro-hangulatú videóklip is épít: cicanadrág, műanyag lambéria és lábszárvédők gondoskodnak a korhű hangulatról.  SuperStereót legközelebb június 2-án kaphatjátok el Győrben, ahol Dér Henivel együtt fogja izzítani a közönséget Inna koncertje előtt.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner