Megérkezett Sterbinszky és Varga Viktor közös trackje, a „Találd meg magad”.
A dalhoz egy ötletes és érzékletes lyric video is készült, amit itt láthattok!
Sterbinszky x Varga Viktor - Találd meg magad

A dj/producer Sterbinszky Károly idén 30 (!) éve pörgeti a zenéket, és máig a top fellépők között van hazánk legmenőbb klubjaiban és a fesztiválok színpadán. A lemezlovas méltán híres produceri munkásságáról is, melynek legújabb megjelenéséhez Varga Viktor különleges énekhangját álmodta meg.

Viktor tavaly tért vissza a zenei köztudatba „Nagy utazás” című dalával, mely azonnal a rádiók egyik kedvenc slágere lett, és immáron 40 hete tartja helyét megingathatatlanul a Magyar Rádiós TOP 40 legjobb 20 felvétele között. A folyton megújuló előadót karácsonykor az Álomutazó mesemusical színpadán is láthattuk, a szuperprodukció főcímdalát pedig Radics Gigivel közösen énekelte.

Viktor zenei ízlése mindig is széles palettán mozgott, így nagyon örült, amikor Sterby megkereste készülő elektro-pop dalának ötletével, amiben az énekes az eddigiektől merőben más területen  próbálhatta ki magát.

Az igazán könnyed, nyári hangulatú felvétel szövegét Viktor írta, amelyben egy napjainkban igen fontos témát jár körbe, egyfajta figyelemfelhívásként az önazonosságra való törekvésre.

A „Találd meg magad” robbanékony, elszállós, lüktető zenei alapjára kiválóan illeszkedik Viktor selymes hangja és karizmatikus stílusa. Ezek egysége teszi igazán mai, trendi elektronikus dallá a felvételt, ami közelebb hozza számunkra a várva várt nyári életérzést.
Ha tetszik a dal, szavazz rá a Lépés Magyar Top 20-as listán!

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner