Miskovits Marcinak nagy vágya vált valóra a tavalyi évben, hiszen az addig főleg műsorvezetőként ismert fiatal srácnak lehetősége nyílt bemutatkozni hip-hop előadóként.
Miskovits Marci legújabb klipjét itt láthatjátok!
Miskovits - Volt egy álmom (ft. Royalszabi)

Nyáron adta ki első felvételét “Városkép” címmel, amely könnyed, soul-lounge hangzásával sokak kedvence lett, ezt követte a “Veletek”, mely stílusa az újvonalas hip-hop jegyeit hordozza mind hangzásban, mind a klip képi világában. Nem kellett sokat várnunk a folytatásra, hiszen a napokban debütált Marci legújabb dala, amit a social influencer, Royalszabi közreműködésével készített. A „Volt egy álmom” egy személyes életmorzsa a rapper-műsorvezető életéből, amiben azt az időszakot dolgozza fel, amikor kirepült a szülői fészekből és belekóstolt a nagybetűs budapesti életbe. A dal producere Kosztolánszki Dominik volt, akivel korábban már dolgoztak együtt a „Városkép” kapcsán. A végeredmény ezúttal is egy igazán laza hip-hop szám lett.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner