Ha ismerősen cseng az új JETLAG-dal refrénje, az nem a véletlen műve: a "Szállj velem" a Napoleon Boulevard legendás slágerének átirata.
Hallgass bele:


"Jó ideje foglalkoztatott a repülés metaforája, és egyszer csak beugrott, hogy ezt a képet már használták előttem: a nyolcvanas évek egyik legnagyobb slágerében. Fogtam a refrént, amit szerintem a legtöbb magyar zenekedvelő ismer, és írtam hozzá 4 versszakot, amivel új értelmet kapott a dal. A kész felvételt természetesen megmutattuk a Napoleon Boulevard tagjainak, akik örömmel fogadták a megkeresésünket, és szívesen járultak hozzá a projektünkhöz" - mesélte Molnár Tamás, a JETLAG dalszerző-frontembere.
A "Szállj velem" című dalhoz látványos lyric videó is készült, amelynek elkészítéséhez a csapat az előző, "Sziluett" című videójukhoz Izlandon forgatott nyersanyagot használta fel. A "Szállj velem" című újdonság felcsendül majd a február 23-i, Akvárium Klubban megrendezendő első JETLAG lemezbemutató koncerten az olyan, eddig nagy rádiós sikert aratott dalok mellett, mint a "Repül az idő", a "Karszalagok", a "Keresem a bajt", vagy a már említett "Sziluett" is.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner