Király Viktorra először 2008-ban figyelt fel Magyarország, amikor nővére nyomdokaiba lépett és megnyerte a Megasztár című zenei tehetségkutatót.
A kifejezetten rádiós dal a Budapest Girl itt hallgatható meg!
Király Viktor - Budapest Girl

Az elmúlt közel tíz évben Viktor az egyik legnépszerűbb énekessé vált hazánkban, akinek olyan bulidalokat köszönhetünk, mint a „Hatodik emelet”, a „Solo” és a „Fire”. Viktor továbbra is fel-feltűnt a képernyőn: a Star Academy-ben zsűri, a Sztárban sztárban versenyző, majd a Sztárban sztár +1 kicsi második évadában újra zsűri szerepben láthatta a közönség. Az énekes legközelebb A Dal 2018-ban mutatja meg varázslatos hangját, a műsorba új dalával, a „Budapest Girl”-lel került be a legjobb 30 produkció közé. A „Budapest Girl” egy életvidám, modern, szerethető popszám, amely az első szerelem pezsgő, izgalmas életérzését sugározza a közönség felé. A dalhoz készült videóklipben ráadásul Viktor barátnője, Anita is bemutatkozik! A telefonnal felvett kisfilm a pár életébe nyer betekintést – a közös nyaralásokba, bulikba, otthon töltött nyugodt estékbe és Budapest felfedezésébe.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner