Az OliverFromEarth alapítója, Patocska Olivér 2016 tavaszán egy szexi, túlfűtött dallal indította szólókarrierjét – a „Ne félj” megjelenése után pedig olyan, kissé mélyen szántóbb felvételekkel jelentkezett, mint a „Crazy” vagy a „Destiny”.
A most megjelent “Idegenek” c. dal videóklipjét itt láthatjátok.
OliverFromEarth: Idegenek ft. Fura Csé

Legújabb, „Idegenek” című szerzeménye több szempontból is új fejezetet nyit az előadó karrierjében: az előzőző angol nyelvű megjelenések után újra magyarul énekel, mellyel a korábbi alternatívabb dalokhoz képest populárisabb vonalat képvisel, a fülbemászó dallamot együtt dúdoljuk vele a szám végére. A változást az is magyarázza, hogy az OliverFromEarth formáció Barabás Dávid csatlakozásának köszönhetően immáron kétszemélyes bandává nőtte ki magát. Új dalukhoz a srácok ezúttal a Follow The Flow formációból is ismert Fura Csét kérték fel közreműködőnek, aki kiváló és szerethető rapbetétekkel tarkítja ezt a modern pop felvételt. Az „Idegenek” témája az a pillanat, amikor egy barátság szerelemmé alakul át: „ránézel a másikra, és már nem azt a barátot látod benne, akit eddig, akár éveken át… Egy idegen, új ember áll veled szemben, akivel újra kell kezdened az ismerkedés fázisát.” – magyarázta Olivér. A dalhoz egy letisztult, mégis bravúros klip készült Bosco Shane közreműködésével, aki többek között James Blunt videóiért felel mostanában.
Az “Idegenek” videóklipjét itt láthatjátok.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner