A Magna Cum Laude két év után jelentkezik friss szerzeménnyel.
Az új dalhoz készült videóklipet, amit itt tudtok megnézni, a csapat az idei Budapest Parkban adott koncertje alkalmával forgatta.
Magna Cum Laude: Volna-e kedved?

A „Volna-e kedved?” című szerelmes szám minden bizonnyal a házasulandó párok egyik kedvenc himnuszává válik majd! A Magna eddigi munkássága során is a mindennapok érzéseit közvetítette mélyről jövő szövegeiben, és olyan gondolatokat ragadott meg, melyekben egytől-egyig magunkra ismerhetünk. Kara Misa – a dal egyik szerzője – a szerelmes dal fogalmát most nem a klasszikus oldaláról közelítette meg: „A szövegben szerettem volna felhívni a házasság fontosságára a figyelmet. A dal nem csak a szerelem szikrájáról, az új kapcsolat ízéről szól, hanem az örökké együtt fogadalomról, az együtt megöregedésre való vágyról. Ami nem más, mint a nagybetűs szerelem beteljesülése.” A „Volna-e kedved?” mondanivalóját a dallamvezetés teszi teljessé, mely az új zenei hangzás- és érzésvilág jegyében született, míg az autentikus hegedűszóló a tradicionális vidéki esküvők hangulatát idézi. A gyulai zenekarnak olyan nagysikerű felvételeket köszönhettünk a fennállása óta eltelt 18 évben, mint a „Pálinkadal”, a „Vidéki sanzon”, a „Színezd újra”, vagy épp a „Köszönet”. Túl hét stúdióalbumon és temérdek országos turnén a Magna lendülete még mindig töretlen. Ezen a héten Békéscsabán adnak nagykoncertet a Csabai Kolbászfesztiválon, Budapesten pedig legközelebb december 3-án egy exkluzív akusztikus fellépés keretében találkozhatunk a Mező Misi, Szabó Tibi, Kara Misa, Lesták Márton és Török Máté alkotta együttessel.  
Az új dalhoz készült videóklipet, amit itt tudtok megnézni, a csapat az idei Budapest Parkban adott koncertje alkalmával forgatta.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner