Íme Ákos Szabadon c. dalának lyric videója, amit 1 nap alatt máris több tízezren megtekintettek és már rádiónk is forgatja!


Ákos tavaly jelentette be, hogy 2017-ben nem koncertezik. Alkotói tevékenységében azonban nem szünetel és a születésnapján jelentette meg új maxi lemezét „Szabadon” címmel. Az albumon a címadó dal több változata mellett az „Átölel” című szám album- és koncert verziója és egy Hauber-remix is helyet kapott. „Zsolt még tavaly nyáron adta ezt a demót, nagyon tetszett, a szöveget azonnal meg is írtam, de a zsúfolt turnénaptár, az akkor készülő live-DVD és az Aréna koncert előkészületei miatt nem tudtuk rögzíteni a dalt. Jó, hogy vártunk vele, mert sok ötlettel gazdagodott azóta, ráadásul remek újraértelmezések is készültek hozzá: Zsolt és Lepe nagyszerű remixei mellé egy szikár rock verziót is feljátszottam a stúdióban – szabadon!” – mondta el az énekes. A „Szabadon”-hoz egy lyric videó is megjelent, amelyet a koncertek látványtervezője, Madarász János készített. Az új dal és klip is jelzi, hogy javában zajlik a műhelymunka, az új album 2018 őszén láthat napvilágot a tervek szerint.
Íme a Szabadon lyric videó, amit 1 nap alatt máris több tízezren megtekintettek és már rádiónk is forgatja!

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner