Debrecen állatkertje a jövő hónapban is exkluzív nyáresti élményekkel várja az érdeklődőket, hiszen ismét megrendezik nagysikerű programjukat, az állatkerti Esti sétákat, magyar és angol nyelven is!

Júliusban folytatódnak az Esti séták a Debreceni Állatkertben!

Az egyedülálló program résztvevői a nyáreste varázsában különleges szakvezetésen fedezhetik fel a kert ezernyi titkát és leshetnek be a kulisszák mögé, ahol feltárul az állatok addig ismeretlen, esti élete. Gondozók segítségével megismerkedhetnek a legkülönlegesebb állatokkal, többek között az intézmény legújabb nagyragadozójával, és testközelből találkozhatnak az Állatkert idén született és kézből nevelt bébi sztárjaival, köztük a pingvinóvoda legfiatalabb növendékével; de azt is megtudhatják, hogy hogyan mos fogat a víziló.

A páratlan élményben július 3-án, pénteken, 20:00 és 23:00 között lehet részük az érdeklődőknek a Debreceni Állatkertben. A jegyek limitált számban, csak elővételben kaphatók a készlet erejéig a tavalyhoz képest változatlan, fejenként 3800 Ft-os áron pénztáraikban, illetve foglalhatók telefonon a +36 52 310 065-ös telefonszámon.

Oszd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner