Mostantól megvásárolható online is minden nemzeti parki létesítmény és több program belépőjegye!

A Kormány döntése lehetővé tette, hogy kinyithasson a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság Látogatóközpontja, kiállításai, továbbá a cégénydányádi Kölcsey-Kende Kúria kastélykiállítása, továbbá a Halastavi Halászbárka Fogadóközpont. Ezzel egy időben megnyitnak a büfék és ajándékboltok is az Igazgatóság turisztikai létesítményeiben.

Az elmúlt időszakban érzékelhető volt a lakosság körében a fokozott várakozás a természetjárás iránt, ezzel együtt az Igazgatóság munkatársai arra számítanak, hogy a kulturális intézmények látogatottsága is megnőhet a következő időszakban. A látogatókat fokozott óvatosságra intik mind saját egészségük, mind a létesítményekben dolgozók egészségének védelme érdekében.

Speciális látogatási szabályok:

  • Zárt terekben, jegypénztáraknál és zárt járműveken kérjük, viseljenek maszkot, kendőt, sálat, vagy egyéb arcot eltakaró eszközt! •
  • Kérjük, tartsanak 1,5 méteres távolságot másoktól! •
  • Kerüljék a csoportosulást!

Júniusban ugyan még csak a hétvégéken tárjuk ki a kapukat, de július hónaptól kedd-vasárnap között minden létesítményben várjuk a vendégeinket.

A megszokottól eltérő óvintézkedésekről és a pontos nyitva tartásokról a hnp.hu/turizmus oldalon lehet részletesebben tájékozódni.

A nehézségek elkerülése, minimalizálása érdekében az Igazgatóság elindította az online jegyértékesítést, mely elérhető a hnp.hu/turizmus oldalról és a Jegy.hu hálózatból.

Oszd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner