Debrecen egyik leglátogatottabb turisztikai-kulturális intézménye, a Nagyerdei Kultúrpark kiemelten közhasznú feladatokat lát el, hiszen természetvédelmi mentőfeladatai mellett évente családok tízezreinek nyújt egyedülálló szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget, éppen ezért elkötelezett amellett, hogy szolgáltatásait minél szélesebb körben tegye elérhetővé valamennyi család számára.

Gyermeknapi figyelmesség, nagycsaládos kedvezményt vezet be a Nagyerdei Kultúrpark!

Az eddigi kedvezmények, például a harmadik és további gyermekek után járó jegyárengedmény vagy a – magyar állatkertek közül egyedülálló módon – 3 év alattiak számára biztosított ingyenes gyermekbelépő mellett a Park most újabb gyerekbarát bejelentést tett.

Legújabb családbarát akciójuk keretében a mai naptól a nagycsaládosok külön árengedménnyel látogathatják a Kultúrparkot, hiszen a Nagycsaládosok Országos Egyesületével kötött megállapodás értelmében az ország első vidéki állatkertje május 30-tól fejenként 1000 Ft-os belépőt kínál a NOE-tagsággal rendelkező családok gyermekeinek, melynek igénybevételéhez mindössze az Egyesület által kibocsátott és az adott évre szóló matricával ellátott tagkártya, illetve a személyazonosságot igazoló, arcképes okirat felmutatása szükséges. A jelentős kedvezmény már a gyermeknapi hétvégétől elérhető.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner