Május utolsó hétvégéjén – amely pünkösdhétfővel háromnapossá egészül ki – a gyermekeké lesz a főszerep az idén 60 éves Nagyerdei Kultúrparkban, ahol – a jelenlegi korlátozások betartása és az intézmény külön óvintézkedései mellett – izgalmas programokkal és számos újdonsággal várnak kicsiket és nagyokat.

Ha Gyermeknap, akkor irány a Kultúrpark!

Május 31-én, vasárnap a Vojtina Bábszínház Társulatával közösen szervezett program keretében óránként útjára indul majd a Kultúrpark zenélő csacsifogata, amely gólyalábasok és bábosok menetével színesedik. A Társulat emellett délelőtt és délután is bábelőadást tart Vitéz László – Az elásott kincs címmel a Vidámpark Vitéz László-színpadán. Debreceni hobbimodellezők jóvoltából pedig látogatók megismerkedhetnek majd az autómodellezés rejtelmeivel is.

A gyermeknapi hosszú hétvégén vidámparki újdonságokból sem lesz hiány. Továbbra is várja a virtuális kalandok szerelmeseit az új 10D mozi és a szórakoztató testmozgási lehetőséget kínáló Icaros, de visszatér a kínálatba a gyermekek nagy kedvence, a pónilovaglás is. Mindemellett a nagyközönség végre kipróbálhatja majd a megújult Apollo-X-et (korábbi nevén Meglepetést), amely az űrutazás földöntúli élményével várja az érdeklődő asztronautákat.

A jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel az intézmény külön óvintézkedésekkel is készül erre a különleges alkalomra: a vendégforgalom jobb elosztása érdekében a hosszú hétvégére kinyitják az Oláh Gábor utcai állatkerti bejáratot is, továbbá javasolják az online jegyvásárlást, amely a sorban állás elkerülésének köszönhetően nemcsak biztonságosabb, de gyorsabb és kényelmesebb bejutást is biztosít. A létesítmények és játékgépek fertőtlenítése pedig – ahogy az újranyitás óta folyamatosan – fokozott rendszerességgel történik.

Állatkerti, illetve vidámparki belépővel valamennyi programelem megtekinthető, gyermeknap alkalmából pedig az intézmény ajándék kisvasúti körrel kedveskedik minden 14 év alatti látogatójának!

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner