Először rendezik meg a Terráriumok és Akváriumok Hétvégéjét a Debreceni Állat- és Növénykertben.

Ideális programnak ígérkezik az egyre zordabb időjárás közepette is meglátogatni a Debreceni Állatkertet, a Pálmaház és Trópusi ház egzotikus lakóit, hiszen a trópusok klímáját idéző környezetben november 16-án és 17-én tematikus programsorozattal várják a vendégeiket.

Szombaton és vasárnap szakvezetés keretében az állatgondozók a Pálmaház mindennapjairól mesélnek, de a látogatók beleshetnek a kulisszák mögé is, így testközelből találkozhatnak számos, a háttérben élő állattal is. Az érdeklődők megismerkedhetnek az akvárium- és terráriumépítés rejtelmeivel és az akvakertészet varázslatos világával, valamint kipróbálhatják rátermettségüket a terráriumok építésében is.

Természetesen az ilyenkor kötelező látványetetések sem maradhatnak el, sőt a piráják és a krokodil etetése látogatói közreműködéssel valósul meg. A kisebbeket várja a Kézműves Kuckó is, ahol alkalomhoz illő ajándéktárgyakat készíthetnek, az oroszlánszívűek pedig a Bátorságpróbán bizonyíthatják majd rátermettségüket.

Állatkerti belépővel minden programelem ingyenesen látogatható.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner