Az elmúlt 10 év legsikeresebb szezonját zárta múlt hétvégén az ország egyetlen vidámparkja, a Debreceni Vidámpark.

Dodgem

A március idusától egészen novemberig tartó szezonban a vidámpark szolgáltatásait összesen több mint 186 ezer alkalommal vette igénybe a nagyközönség. Ebben az évben tovább folytatódott a játékgépek revitalizációja, melyek közül több műszakilag teljesen megújult. Mindemellett a látogatói igényeknek és a kor elvárásainak megfelelően bevezették az online jegyvásárlást és ingyenes wifi-hálózattal fedték le a park látogatói területét. Az idei szezontól visszatért a gyermekek egyik nagy kedvence, a pónilovaglás is.

A 182 napos nyitvatartási időszakot számos rendezvény színesítette: az elmúlt években nagy népszerűségre szert tett Karszalagos Hétvége mellett olyan újdonságokkal is igyekeztek a családos vendégeiknek kedveskedni, mint a Campus KID, Kelet-Magyarország legnagyobb gyerekfesztiválja vagy az Európai Kulturális Örökség Napjain tartott vidámpark-történeti szakvezetés.

Galiba fesztivál

A jövőre alapításának 60 éves jubileumát ünneplő Vidámpark a következő szezonra számos meglepetéssel, új játékgépekkel és attrakciókkal, látványos programokkal és rendezvényekkel készül.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner