A Vidámpark a nagy érdeklődésre való tekintettel rajzpályázatot hirdet általános iskolások és óvodások számára „Rajzold meg álmaid vidámparkját!” címmel.

Ingyen osztálykirándulás

A pályázat témája a Vidámparkban átélt, vagy elképzelt jövőbeli élmények illusztrálása. A pályázaton résztvevők osztályonként, vagy óvodás csoportonként egyetlen alkotással pályázhatnak, melynek technikája szabadon választott, mérete A3, vagy A4 legyen. A pályázóknak nincs más dolga, mint elektronikus módon eljuttatni a Vidámpark számára az elkészült alkotásokat kép fájlformátumban, melyek ezután felkerülnek a Vidámpark facebook közösségi oldalára és az ott leadott szavazatok, „kedvelések” alapján dől el, hogy mely osztályok, vagy óvodai alkotások részesülnek a főnyereményben. A három legkreatívabb osztály vagy csoport jutalma, hogy egy egész napot tölthetnek el a Debreceni Vidámparkban, ahol korlátlanul használhatják a szórakoztató park játékgépeit. Fontos, hogy a beküldött munkák mellett legyen feltüntetve a pályázók megnevezése, az intézmény pontos neve és a kapcsolattartó elérhetősége. A három nyertes rajz kiállításra kerül a Vidámpark Dodzsem játéküzeménél. A pályaművek beérkezési határideje május 16-ig, eredményhirdetés május 20-án 10 órakor.
Beküldési cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
További információ kérhető: +36 52/310-065, vagy +3630 355-5370 telefonszámon.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner