A Debreceni Állatkert, Növénykert és Vidámpark hosszú évekre visszatekintő, egyik legszebb hagyománya az Állatok Karácsonya.

December 27. és 30. között, a négy napos rendezvény alatt az érdeklődők szakvezetéssel kísért állatkerti sétán vehetnek részt, mely során megtekinthetik az állatok ünnepi menüjének elfogyasztását. A színes programkínálat által a látogatók megismerkedhetnek az állatkert lakóinak télhez való viszonyulásával, megfigyelhetik a Nagyerdő madarainak titkos életét irányított szakvezetés által az állatkert madártanösvényén. A legbátrabbak pedig testközelből találkozhatnak a vendégségbe érkező házi bivalyokkal, akik jóvoltából megtapasztalhatják, hogy a zord külső sokszor meleg szívet rejt, és átélhetik az ünnepeket átjáró szeretet és békesség szellemét.
Az Állatkert lakói a látogatók egész éves figyelmét és támogatását a gazdag programkínálat mellett félárú belépőjeggyel köszönik meg.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner