A nemrég megjelent új KAMELOT lemez turnéja ősszel Európát is eléri, a körúthoz különleges vendégeként pedig a szintén friss albumos LEAVES’ EYES csatlakozik. A budapesti állomásnak október 9-én a BARBA NEGRA ad otthont.

A Leave's Eyes együttes tagjai

A “The Shadow Theory” című új Kamelot album a 2015-ös “Haven” folytatása, amit Sascha Paeth producerrel rögzítettek, az anyag maszterelését pedig Jacob Hansen végezte. A lemezen újból lesznek vendégek is, Lauren Hart énekesnő a Once Humanből, valamint a Beyond The Black énekesnője, Jennifer Haben, viszont a lemezen már nem játszik Casey Grillo dobos, akinek a helyét a Firewindből ismert Johan "Jo" Nunez vette át. Ez a banda harmadik lemeze, amit Tommy Karevik énekessel készítettek el, aki Roy Khant váltotta a zenekar élén.

A Leaves’ Eyes szintén idén hozta ki új lemezét, a Sign of the Dragonhead a zenekar hetedik stúdióalbuma, és az első, amelyen nem Liv Kristine énekel, hanem a két éve őt váltó finn Elina Siirala.
Hallgass bele:

Leaves' Eyes: Across The Sea
www.youtube.com/watch?v=reTG0JJdG5Q

A Kamelot egyébként nemrég jelentkezett egy új videoklippel: a szöveges videóval kísért Ravenlight után most már a klipes Phantom Divine (Shadow Empire) dallal is lehet ismerkedni. Ebben a számban hallható a Once Human énekesnője, Lauren Hart.

Hallgass bele:
Kamelot: Phantom Divine 
www.youtube.com/watch?v=v8MqvUeDqL4

 

Jegyek:

 jegy.rock1.hu/kamelot_20181009

Oszd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner