A Cloud 9+ srácok legutóbbi, pár hete robbant, Hide The Pain című dalának videója odatette magát rendesen a youtube nézettségi listáira, hiszen alig másfél hónap alatt, már bőven az egymillió megtekintés feletti régióban rockkol!
A videó megtekinthető itt!


A Hide The Pain és annak képi anyaga nem csak idehaza, de a világ számos országában is szép megtekintés számokat produkál, így egy újabb szintet lépett a fiúk 5 évnyi áldozatos és energikus munkája. A kisfilm közreműködöje Arató András, ismertebb nevén Hide The Pain Harold tökéletes választás a dal témájának a vizuális megjelenítésére, hiszen Haroldnál jobban senki nem tudja leplezni a mindennapi fájdalmak megélését. Zenetörténeti pillanatról is beszélhetünk, hiszen úgy tűnik nemzetközi himnusza született a genyó főnökökkel szembeszálló kisembereknek!
A csapat azóta túl van az 5 éves jubileumi, teltházas Akvárium NagyHall-ban tartott koncertjén is, ahol természetesen Arató „Hide The Pain Harold“ András is ott volt a show közreműködői között! A dal szinte már biztos, hogy az idei nyár és fesztiválszezon egyik kiemelt érdeklődésre számot tartó hazai produkciójává emelte a Cloud 9+ kollektíváját.

Következő Koncertek

Április 18. SZEN, Győr
Április 27. PEN, Pécs
Május 5. Dunai Regatta, Budapest

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner