Fábián Juli tragikusan fiatalon hunyt el 2017. december 16-án, hosszan tartó, türelemmel és erővel viselt betegség után. Az emlékére szervezett koncerten Juli egykori zenésztársai és barátai róják le tiszteletüket, és elevenítik fel az énekesnő sokszínű munkásságát.

Kép az énekesnőről nlcafe

A koncert programja Juli életpályáját követi végig azokon a dalokon keresztül, amiket Juli írt és rögzített, azon zenészek-énekesek tolmácsolásában, akikkel a legtöbbet lépett fel, és akikkel a legszorosabb baráti viszonyt ápolta. A koncert kiemelt blokkja lesz utolsó és legsikeresebb együttesének, a Zoohackerrel közös hét fős "Fábián Juli & Zoohacker" zenekar fellépése, ahol Juli legkedvesebb nemzetközi és hazai pályatársai idézik fel legsikeresebb dalaikat.

 A koncert bevételeit jótékony célra fordítják a szervezők. Az újonnan létrehozott Fábián Juli Alapítvány számlájára kerül. Az alapítvány célja olyan zenészek támogatása, akik hosszan tartó betegség miatt nem tudnak fellépni-alkotni-dolgozni és elesnek a pénzkereset lehetőségétől.

 

Részletes program:

19:00: Gyárfás István Trió és vendégei

közreműködik:

- Berki Tamás

- Molnár Enikő

19:45: Random Trip

közreműködik:

- MC Kemon

- Wolfie

- Vitáris Iván

- Judie Jay

- Tátrai Tibor

- Dés László

 

21:00: Fábián Juli & Zoohacker zenekara vendégszólistákkal

közreműködők:

- Bata István

- Delov Jávor

- Gábor Andor

- Palásti Kovács Zoltán Zoohacker

- Premecz Mátyás

- Udvarhelyi Gábor

Oszd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner