A magyar rockzenei élet egyik üde színfoltja, az Óriás zenekar több év szünet után újra Debrecenben lép fel. A közönség és a kritikák által is jól fogadott Minden villany ég című, 2017-ben megjelent nagylemezüket bemutató turné keretében kerül sor a koncertre, ahol az új dalok mellett felcsendülnek majd a korábbi lemezek emblematikus számai is.

A szombati koncerten az Óriás előtt a The Devil’s Trade nevű produkciót láthatja a közönség, amely a metalzenei színtérről érkező Makó Dávid egyszemélyes, akusztikus énekes-gitáros-dalszerzői projektje blues-os hangulatú, melankolikus dalokkal.

Az Óriás zenekar bátran, játékosan és görcsölés nélkül nyúl különböző zenei hangulatokhoz, stílusokhoz, miközben alapvetően végig egy egyszerű, alapfelállású, zenélni maximálisan szerető rockzenekar maradt. A 10 évvel ezelőtt megjelent Jön című bemutatkozó anyag maga is örömzenélésből született, az elődzenekar Annabarbi feloszlását követően.

A 2017 elején napvilágot látott Minden villany ég album nem csak a rajongók szívébe lopta be magát. Számos nagyon pozitív kritika fogadta a sokszínű, összetett és merész zenei megoldásokat tartalmazó lemezt. A zenekar egy kisebb csönd és sötétbe húzódás után újra kilépett a fényre. A Fishing On Orfű Fesztivál szervezésében is szerepet vállaló frontember, Egyedi Peti és társai kísérletező, több műfajt megidéző, bátor és érett anyagot tettek le az asztalra. Az első klip most januárban látott napvilágot, a Kezdjük el című szám, melyet itt tudtok meghallgatni:A koncert helyszíne:  Nagyerdei Víztorony
Időpontja:  2018. március 3., szombat, kapunyitás 20:00-kor

Oszd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner