A Concerto Music bemutatja: Blood Stained Earth Tour 2018

Az extrém metal két alapcsapata érkezik március 25-én Budapestre: a Venom INC. és a Suffocation is friss lemezét mutatja majd be.

A legendás zenészek egy brazil thrash metal trió, a Nervosa, és a kanadai Aeternam koncertje után lépnek a Barba Negra Music Club színpadára.

A Venom Inc. együttes tagjai
Venom INC.

2015 után ismét Budapestre látogat a Venom INC. Az előző fellépésük igen emlékezetesre sikerült, hiszen a Demolition Man - Mantas - Abaddon felállás mindig hatalmas lendülettel, jókedvvel és energiával játszik.

A Venom INC a 2015-ös Keep It True fesztiválon tűnt fel: az énekes-basszusgitáros Tony Dolan, valamint két alapító Venom tag, Jeff Dunn gitáros és Tony Bray dobos egyetlen fellépés erejéig állt össze. Az Abaddonnal kiegészült trió olyan jól működött a színpadon, hogy a fesztivál után rögtön koncertajánlatok tucatjait kapták és így megszületett az együttes.

Az élőzenéhez és a koncertekhez kapcsolódó élményt próbálja a zenekar visszaadni új lemezén is: az Avé című album készítése során szem előtt tartották, hogy bármilyen új nóta is szülessen, annak éppen olyan intenzívnek, őszintének és letaglózónak kell lennie, mint amilyen a Venom INC a színpadon tud lenni. Az Avé végül tavaly augusztusban jelent meg a Nuclear Blastnál.

A War című daluk videója itt látható:


 

A turné másik nagyágyúja az amerikai Suffocation, amely sikeresen ötvözi a death metál műfaj technikásabb és régivonalas, brutális dob hangzással operáló válfajait.

A Suffocation együttes tagjai
Suffocation

A 1989 óta működő New York-i zenekar 2017 nyarán szintén új albummal jelentkezett: a Nuclear Blastnál kiadott ...Of The Dark Light már a tizedik stúdiólemezük. A felvétel során a banda régi barátja, Joe Cincotta és Chris “Zeuss” Harris is segített hangmérnökként.

A Return To The Abyss című számukhoz készült szöveges videó itt tekinthető meg:


 

A klasszis zenészek előtt ismét láthatjuk a Nervosa nevű thrash metal triót.

A Nervosa együttes tagjai
Nervosa

A lányok Sao Paolóból, Brazíliából érkeznek, és a nagy elődökhöz méltó, sőt néha még annál is agresszívebb, nyers erőt zúdítanak zenéjükkel a hallgatóságra. A 2010-es évek elején összeállt felállás Victim Of Yourself című debütáló lemezét 2016-ban követte az Agony című második album – Magyarországon a banda tavaly mutatkozott be a Destruction vendégeként.

A nyitózenekar szerepe ezúttal a kanadai Aeternamra hárul a Barba Negrában.

Az Aetermam együttes tagjai
Aetermam

A 2007-ben alakult, brutális riffeket és autentikus dallamokat ötvöző Québec-i csapat legutóbbi lemeze a tavaly megjelent Ruins Of Empires.

Belépőjegy ára: 4900 Ft, a koncert napján 5900 Ft
Jegyek kaphatók a Headbanger és CD Pince boltokban, a Barba Negra recepcióján, a Ticketportal hálózatában valamint a www.concerto.hu, www.tixa.hu és www.barbanegra.hu weboldalakon.

 

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner