Bizarr magyarázattal igyekezett kibújni a felelősség alól a klinika szexuális zaklatássaé megvádolt orvosa. Mondanunk sem kell: sikertelenül.

A doki szerint nem csinált semmi rosszat: ő csak meg akarta gyógyítani a klinikára befekvő nőket. A péniszével

Elképesztő magyarázatokat adott tettére egy Sydney-i alvásklinikán dolgozó orvos, miután lebukott: többek közt kamerák is rögzítették, hogy magatehetetlen betegeket fogdos, és a péniszét a kezükbe teszi. Áldozatai közt volt olyan lány is, aki még csak 17 éves volt.

Az iráni származású, 50 éves Ali Khorami a hatóságoknak azzal igyekezett érvelni, hogy valójában nem is zaklatta áldozatait, csupán

a péniszével energetizálta őket.

Mint magyarázta, a test hét csakrapontja közül az egyik a nemi szervben található, és ő ezen keresztül adott át energiát a betegeknek. Ez nem maszturbálás volt, hanem tantrikus pénisz-gyógyítás – állította.

Egy másik kihallgatása során egész más taktikát választott. Akkor azt bizonygatta, valójában nem tett semmi rosszat.

Nem ártok a betegeknek, hiszen alszanak... Nem ismerem a törvényt, de szerintem ez nem olyan nagy probléma – magyarázta a nyomozóknak, hozzátéve, hogy a maszturbálás szerinte egyébként sem illegális.

Hogy még tovább rontsa a saját helyzetét, egy további alkalommal ismét a gyógyító kártyát húzta elő, azt magyarázva, hogy valójában a betegek kérték, hogy tegye a szerszámát a kezükbe. Amikor szembesítették azzal, hogy a felvételeken nem igazán ez látszik, és eleve nem túl életszerű, hogy az éjszaka közepén bármelyik (pláne nem számos!) beteg azt kérje a vérnyomásukat ellenőrző olvostól, hogy péniszgyógyítson, így felelt: úgy emlékszik, hogy a betegek nem aludtak teljesen, és "talán" megkérték minderre.

Mondanunk sem kell, az ausztrál bíróságot nem igazán győzték meg az orvos zavaros magyarázatai, és végül 22 felmerült vádpontban mondták ki a bűnösségét – írja a Daily Mail. Hat év letöltendő börtönbüntetésre ítélték. Szabadlábra helyezése először három év kilenc hónap múlva kerülhet szóba.

Oszd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner