A gyerekek őszintesége nem ismer határokat – olykor olyan dolgokat is szemrebbenés nélkül elkotyognak bárkinek, amiket inkább titkolni kéne, vagy legalábbis nem verni nagydobra. Persze más esetekben egyszerűen csak egy hatalmas félreértés miatt kerekedhet a szemünk.

A gyerekek néha egyetlen pillanat alatt döbbent csendet tudnak varázsolni. Elég hozzá egy váratlan kijelentés

Egy Kriss 0509 nevű redditező arról faggatta a blogoldalon lévő tanárokat, hogy mik voltak azok a legbizarabb kijelentések, amiket gyerekektől hallottak. Több tanár állt elő olyan "bemutatkozó kijelentésekkel", amik hallatán garantált, hogy az adott diákot az egész osztály egy pillanat alatt megjegyezte. Ezekből válogattunk.

"Az egyik középiskolásom elmondta, hogy az anyukájának és az apukájának ugyanazok a szülei" – kezdte a sort egy tanár, hozzátéve: végtelenül megnyugodott, amikor kiderült, hogy van némi csavar a sztoriban, ugyanis a kisfiú édesanyja elmondta: az ő anyukája és a férje édesapja idős korában szeretett egymásba és házasodott össze.

"Kevesebbre tart majd, ha rámguglizik" – idézte fel egy másik tanár az egyik – feltehetően igencsak problémás előélettel rendelkező – diákja bemutatkozó mondatát.

"Elsősegély-tanfolyamot tartottam, és az egyik diákom elárulta, hogy 300 ezer dollár (92 millió forint – a szerk) tartozást gyűjtött össze befizetetlen parkolási cédulákból" – repilázott egy másik hozzászóló.

"Az egyik diákom kijelentette, hogy többször volt már javítóban, és most is feltételesen van kint. Majd felhúzta a nadrágszárát, hogy megmutassa a nyomkövetőjét" – árulta el valaki.

"Kisgyerekeket tanítok, és azt kérdeztem tőlük, hogy mi teszi őket különlegessé. Mind eléggé tipikus dolgot mondott, mire az egyikkislány mélyen a szemembe nézett, és azt mondta: 'Az idők kezdete óta itt vagyok. Láttam az egész világot és tudok mindent.' Nagyon komoly volt." A tanár azt is elárulta: korábban nem hitt az előző életekben, de azóta ez megváltozott.

"Az egyik diákom azt mondta, egy külön fejezetet szenteltek neki a fogászati tankönyvekben" – mesélte egy tanár, hozzátéve: a diákjának egy rendkívül ritka betegsége volt gyermekkorában.

Oszd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner